Biodanza & Massagedans
Biodanza & Massagedans:
De Schat in Onze Handen

Biodanza en massagedans nodigen ons uit om met aandacht en zorgvuldigheid contact te maken en te voelen. Hierbij ontdekken we de diepere lagen van ons lichaam, waar onze gevoeligheid, empathie, intuïtie, creativiteit en warmte weer zichtbaar worden.

Goed contact, aanraken, strelen, masseren, het hart in onze handen, voedende liefdevolle handen.
Wanneer de handpalm op de huid rust en zachtjes streelt, ontstaat er een "klein wiegje". Bij masseren betekent zorgvuldig aanraken het creëren van een sfeer die een aangename ontspanning mogelijk maakt, die wordt gegenereerd door een eenvoudig gebaar, maar met een hoge kwaliteit en zonder verwachting, waarvan een streling het mooiste voorbeeld is.
De garantie voor goed contact is wanneer het gegeven en ontvangen wordt met vooruitstrevendheid en wederkerigheid. Omdat het contact dat we geven en ontvangen goed is en ons welzijn transformeert, is het noodzakelijk dat we onszelf begeleiden met tederheid en genegenheid, dat het oprecht en gewenst is. Een goed contact komt altijd voort uit een verbinding. Om de diepte van aanraking te ervaren, om alleen te zijn met dit liefdevolle gebaar dat voortkomt uit een voortdurende, harmonieuze zelfperceptie en begrip van zowel zichzelf als van de ander, met aanwezigheid, empathie, liefde en genegenheid."

De dag wordt gegeven door Lalitha Devi en Nanna.
Lalitha Devi heeft sinds 2002 vele jaren Biodanza gedaan en heeft extensies en congressen bijgewoond in verschillende Europese landen. Haar hele leven is ze actief geweest in yoga en dans, en sinds 2014 heeft ze daar massage aan toegevoegd. Je kunt een kijkje nemen op haar Biodanza pagina via de volgende link: Lalitha Devi's Biodanza pagina   https://www.facebook.com/profile.php?id=100077969526890
Nanna is medegrondlegger van massagedans, een liefdevolle dans waar aanraking centraal staat.  
Met oprechte aandacht voor elkaar, in woordeloze communicatie, verdiep je het onderlinge contact via beweging en aanraking. De kracht van Massagedans zit in de v e r s t i l l i n g. Voor meer informatie over massagedans kijk op de website www.massagedans.nl

Om 10:30 uur ben je welkom, om 11:00 uur beginnen we, deze dag eindigt om 18:00 uur. Tijdens de pauze is er gelegenheid om gezamenlijk te lunchen, op een potluck-basis. Dit betekent dat iedereen iets lekkers meebrengt, waardoor er een gevarieerd en smakelijk buffet ontstaat. Je bent vrij om iets zelfgemaakts mee te nemen of iets wat al heerlijk is of eenvoudig gecombineerd kan worden. Het idee is dat het een lichte en gezellige bijdrage is, waarbij de nadruk ligt op delen en samen genieten. Voor thee zorgen wij.


Wat is Biodanza ?
Een beschrijving van Biodanza geven is net zo moeilijk als het beschrijven van liefde, kunst of leven. Slechts door het te doen, kun je de werkelijke betekenis van Biodanza omarmen.
Het is een participatie in een nieuwe manier van leven door middel van muziek, beweging en dans. Hierdoor kan een blijvende bron van plezier en gezondheid ontstaan.
Muziek, bewegen, contact en ervaren. Bio-danza betekent: leven-dans. Het leven dansen. Biodanza is voor jong en oud, man en vrouw, lenig of stram.
Het gaat niet om het maken van mooie bewegingen, maar om volledig jezelf te zijn, aanwezig in het moment met dat wat er is.

Datums van de workshops:
- geen datums gevonden -
(u bent op dit moment niet ingelogd. Indien u bent ingelogd kan het zijn dat u meer workshops te zien krijgt.)Reacties
Heeft u deze cursus gevolg kunt u hieronder een reactie geven over hoe u het ervaren heeftHome
';
';
×