Lezing Zelfhelend Vermogen
Lezing
Zelfhelend vermogen
Open en activeer jouw zelfhelend vermogen.

Ik stel me even voor ik heet Gerrie Wetzer, ervaringsdeskundige op gebied van trauma verwerking. Vanuit mijn eigen levenservaring begeleid ik anderen. Ik maak gebruik van affirmatie met de wet van aantrekking, trauma counseling en parapsychologie. Het is een heel breed stuk wat met je eigen energie, je eigen aura en je eigenliefde te maken heeft. We vallen snel in een spiraal van een negatief zelfbeeld. Totdat we het zelf oplossen, het zelf aanpakken dat kan niemand voor jou doen alleen jijzelf. Ben jij er klaar voor om het te leren om het zelf te doen? Ik geef je handvaten om je zelf helend vermogen te  activeren. Het is bij iedereen aanwezig. Ik deel graag mijn kennis, inzichten en wijsheid aan de anderen om het proces van zelfheling te activeren, dat doe je vanuit je eigen vrije wil, je eigen keuzes en je eigen tempo.
We bevinden ons allemaal in de drama driehoek van slachtoffer, dader en hulpverlener. Daar kunnen we zelf uit stappen. Het spinnewep van illusie wat ontstaan is door pesten, plagen, geweld, misbruik, incest, verkrachting, roddels, zelfdoding ect. Er zijn heel veel negatieve ervaringen. Een voorbeeld, sexueel getinte foto’s die worden genomen en verspreid op internet een slachtoffer die mij dat verteld heeft. We grijpen daardoor naar drank en drugs pillen we worden niet gezien of gehoord en ga zo nog maar even door. De hulp instanties doen hun best, jammer is dat ze snel gebruik maken van pillen die de boel afvlakken en wegstoppen. Wat er nodig is is een veilige, geborgen en liefdevolle omgeving, waar kennis, inzichten, wijsheid en onvoorwaardelijke liefde is. Dan kan dit  in je eigen tempo met je eigen liefde verwerkt worden.
Het is fijn om hier in begeleid te worden, dat je gezien en gehoord wordt, in jou unieke proces.
De misstanden wil ik in deze lezing  bespreken en uitleggen. Voel jij je geroepen om aanwezig te zijn dan raad ik je aan om zeker te komen.  
Ik geef je ook handvaten om te mediteren, op je eigen manier die bij jou past ,zodat jouw zelfhelend vermogen aan het werk kan. Al je trouma,s kun je op je deze manier die eigen wordt aanpakken.

Bijdrage Geven vanuit je Hart, richtprijs € 10,00
Opgeven via www.ateljee13b.nl
of ateljee13b@gmail.com

Voor meer informatie:
Gerrie 06-18973879

Verder groet ik iedereen met licht en onvoorwaardelijke liefde

Datums van de workshops:
- geen datums gevonden -
(u bent op dit moment niet ingelogd. Indien u bent ingelogd kan het zijn dat u meer workshops te zien krijgt.)Reacties
Heeft u deze cursus gevolg kunt u hieronder een reactie geven over hoe u het ervaren heeftHome
';
';
×