Reset & Reconnect
 
Detox week

Hoe is het in jou, in deze periode waarin er zoveel in beweging is en aangeraakt wordt?
Kan je het allemaal nog verwerken? Of voelt je lijf, je systeem; gestrest, zwaar, moe, pijnlijk?
Kun je blijven voelen wat je nodig hebt weet je welke keuzes goed zijn voor je fysieke en emotionele gezondheid?
Hoe zou het zijn als je je weer helemaal gevoed, licht, opgeschoond en verbonden voelt?

Wat we gaan doen in deze week is; op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau, loslaten en opschonen. Tot rust komen. Onszelf op diepere lagen voeden en verbinden. Ruimte maken zodat de levensenergie weer vrijelijk kan stromen.

Dat doen we door:
❖ Genieten van smaakvolle, verse maaltijden uit de Ayurvedische keuken en moderne Natuurvoeding, met kruiden en specerijen, die zowel voedend als zuiverend zijn
❖ Dagelijkse eenvoudige rituelen vanuit de Ayurveda ter ondersteuning van de ontgifting (o.a. oilpulling, neti-potje, tongschrapen, voetbad en massage)
❖ Een krachtig reiningsritueel uit het Sjamanisme: de zweethut-ceremonie, die op alle lagen een zuiverend en helend effect heeft
❖ Dagelijkse practice: lichaamswerk (Yin & Kundalini yoga), ademwerk (Wim Hoff, Quantum Light Breath), energiewerk (Osho Dynamic), meditatie
❖ In de vroege ochtend een frisse duik in een Magisch Meer
❖ Stilte momenten en ook een stilte dag

Verder is er de optie om een je LEVER te ondersteunen d.m.v.:
❖ Koffieklysma (inbegrepen)
❖ Leverpakking (inbegrepen)
❖ Kambo-sessie (55,- euro)
Er zal voldoende tijd en ruimte zijn voor je eigen persoonlijke proces en je behoefte om op jezelf zijn.

Accommodatie:
Deze Detox week vindt plaats op een unieke locatie. Niet echt een standaard accommodatie: we zijn een kleine wooncommunity, waar we in een grote woonboerderij met een heerlijke tuin verblijven. Daarnaast is er een ruim atelier met daarboven een ceremonieruimte en ernaast een Yurt, die tijdens deze Detox retreat tot jullie beschikking staan. De bewoners verblijven in de woonboerderij. Natuurlijk kun je elkaar wel tegenkomen.
De grote ceremonieruimte, de Hemel, is een heilige warme lichte ruimte waar je lekker kunt zakken, waar wordt geslapen en waar we onze practices zullen doen.
Overdag kun je ook in het atelier verblijven en creatief aan de slag gaan. Ook zullen de maaltijden hier, in de open keuken, worden gemaakt en met elkaar gedeeld.
En dan is er nog de Yurt met houtkachel, een heerlijke plek om je terug te trekken, en om bij het vuur te mijmeren, te lezen, te schrijven… om stil te zijn en te voelen.
De eigenaresse in kunstenares en dat kun je zien en ervaren: het is een creatieve omgeving.
Verwacht dus geen luxe en of Zen-omgeving.
De kracht van de plek is de warmte en dat de hartskwaliteit van de bewoners goed voelbaar is.

Wanneer:
Het retreat vindt plaats van maandag 22 maart 12 uur tot en met vrijdag 26 maart 15 uur.
Jouw bijdrage: 500 euro, all-in.
Je krijgt hiervoor: 5 overnachtingen, alle maaltijden & detox drankjes, zweethut, benodigdheden tbv practices en rituelen, behalve klysma set, tongschraper en neti-potje (deze kunnen we wel voor je aanschaffen mocht je dat willen).
De Reset & Reconnect Detox Retreat wordt georganiseerd en begeleid door Marieke van Sprundel. Zij begeleid al een paar jaar de Online Detox 9-daagse, waarbij deelnemers vanuit huis door het programma lopen. De feedback is steeds zo positief, en de vraag naar persoonlijke begeleiding neemt ook toe, dat ze besloten heeft dit jaar te beginnen met live Retreats.
In januari heeft de eerste in de community plaatsgevonden, en dat was echt zo ongelofelijk krachtig!
De kracht hiervan zit in dat je echt op meerdere lagen kunt gaan detoxen. We kunnen echt diep gaan, vanwege het gezamenlijk doen van de rituelen, het adem en lichaamswerk, en natuurlijk ook vanwege de krachtige Zweethut-ceremonie.
Marieke is o.a. opgeleid in Ayurveda & Westerse Natuurvoedingsleer, 5 elementen Yogatherapie, en heeft jaren ervaring met zweethutten, adem & lichaamswerk, en begeleiden van individuen en groepen.
Zij wordt bijgestaan door Nanna en René.

Heb je interesse, maar nog vragen, aarzel niet om even met Marieke te bellen: 06-21850128
Bij deelname zul je aan het einde van de week ….
meer rust in je hele systeem ervaren
je vitaal en helder voelen, en is je creatieve flow weer aangewakkerd
een zachte buik hebben en je levensenergie voelen stromen
geen last van cravings hebben en laat je ook die andere minder wenselijke gewoontes
makkelijker los
je geïnspireerd voelen om heel gemakkelijk de meest smaakvolle en gezonde maaltijden te maken
je verbonden met je innerlijke wijsheid / de bron / je ziel voelen

Testimonials:
“Het was een bijzondere week, het programma en het zuivere (en meestal ook heerlijke) eten brachten mij veel helderheid over wat er wel en niet klopte in mijn leven op dat moment. En ik heb genoten van de zweethutten, het wandelen, de stiltetijd, de koude duiken, heerlijk om zo'n hele week bezig te kunnen zijn met mezelf en alles wat deze week in beweging bracht.”


Home
';
';
×