Kambo
KAMBO
Kambo is het gif van een kikker uit de Amazone-jungle, ook wel bekend als Sapo. Het is één van de sterkste natuurlijke antibiotica in de wereld met een krachtige ontstekingsremmende- en pijnstillende werking. Het is ook een sterke, natuurlijke manier om het immuunsysteem te versterken, een "medicijn" dat virussen te lijf gaat en zorgt voor een krachtige detox voor het gehele lichaam.
Kambo helpt het om de afvalstoffen uit de cellen te verwijderen en om de biologische functies ervan weer te versterken. Kambo is een vorm die in werkt op het lichaam en de geest.

Wat gebeurt er bij een Kambo-behandeling:
Een Kambo behandeling is een sterke en korte ervaring en duurt ongeveer 40 minuten.
Als het eenmaal tijd is om Kambo te ontvangen, wordt doormiddel van een reeks kleine brandwondjes, de opperhuid open gemaakt. Het doel hiervan is om het medicijn rechtstreeks toegang te geven tot het lymfestelsel. De plaats van deze brandwondjes is in  overleg met  de deelnemer, met inachtneming van tattoos, esthetiek en littekens. Het proces is snel, nog geen seconde per punt, om ervoor te zorgen dat de pijn zo minimaal mogelijk is. In de tussen tijd tot aan de toediening van de Kambo, dienen de deelnemers  2 liter lauw of warm water te drinken (zelf mee te nemen), dat dan weer helpt bij het verwijderen van de afvalstoffen.
Op dit moment in de behandeling bereidt ik de Kambo voor de ceremonie voor.
Als het de 1e Kambo-behandeling is of wanneer iemand al eerder Kambo heeft gehad, maar met een lange tussen tijd, dan ontvangt diegene één of twee testpunten. Om te zien wat de reactie op het medicijn is. Met zorgvuldige aandacht voor ademhaling, hartslag, bloeddruk en huidreactie. Als het goed gaat, wordt eventueel de rest van de resterende punten toegevoegd en wordt de volledige behandeling begonnen.

Wat te verwachten tijdens de behandeling:
Zodra Kambo dots zijn aangebracht, zal het medicijn snel beginnen te werken. Het is mogelijk om één of meer van de volgende effecten te ervaren tijdens een Kambo-behandeling:
Verhoogde hartslag
Verhoogde bloeddruk gedurende enkele minuten
kloppende sensatie in het hart en hoofd
Zweten, kleine zwelling in de ledematen en/of het gezicht
Schudden, tintelende, bruisende of trillende sensaties
Misselijkheid en maagkrampen.
Flauwvallen, lage bloeddruk
Braken en diaree.

Het is een heftige, maar meer belonende manier van genezen in vergelijking met de meeste andere 'passieve' farmaceutische behandelingen. Plus, het heeft geen negatieve bijwerkingen. Terwijl het medicijn zijn weg door het lichaam werkt, is het vrij normaal om een tijdelijke verslechtering van symptomen te voelen. Men kan ook de aangeboren intelligentie van Kambo voelen, aangezien het direct gaat naar de gebieden van het lichaam en de geest die aandacht behoeven.
kambo scant je systeem en werkt door op elke laag.
Je zal misselijk voelen doordat er fysieke en emotionele toxinen vrijkomen. De toxines worden verzameld door het water en de meeste mensen zullen op dit punt beginnen met overgeven. Na een uur of zo voel je je beter en kun je weer normaal weer gaan eten. De echte voordelen zult u de volgende ochtend voelen.
 
Voordelen van Kambo:
Geeft een boost aan het immuunsysteem.
Het is een natuurlijk antibioticum.
Kambo werkt als een anti-inflammatoir, antimicrobieel geneesmiddel.
Het is een sterke natuurlijke pijnverlichting.
Het is een geweldig medicijn om depressie te helpen behandelen.
Het helpt om lever en darmen te ontgiften.
Verder kan het heel goed helpen bij:
Angst, MS, ziekte van Parkinson
Chronische pijn: Migraine, Fibromyalgie, Artritis, Reuma
Hoge bloeddruk, slechte bloedsomloop
Kanker
HIV
Ziekte van Lyme en aan verwanten
Suikerziekte
Ernstige infecties en schimmelinfecties, herhalende infecties
Chronisch Vermoeidheidssyndroom, Schildklierproblemen.
Astma, allergieën
Drugs en alcohol ontgifting.Home
';
';
×