Désirée Stienen
 
Mijn naam is Désirée Stienen

Bovenal ‘Mens’ – ambiverte HSP-er en daarom steeds aan het vinden wat écht bij mij past.

Want, zo geloof ik, wanneer je voldoende eigenwaarde ontwikkelt én de verantwoording neemt voor jouw leven en jouw éigen waarheid, is het zoveel makkelijker om zonder oordeel te accepteren wat er op je pad komt. En in alle uitdagingen een kans tot groei te zien.

Tijdens het ontstaan van het moederschap (moeder van twee prachtige wereldwijze kinderen) ben ik communicatiewetenschappen gaan studeren.

Als zelfstandig communicatie-adviseur heb ik veel van het bedrijfsleven en de non-profit sector mogen beleven. Dat resulteerde er in dat ik me meer om de menselijke kant van het leven wilde bekommeren.

Ik ben toen BalanZ, centrum voor welzijn en ontspanning gestart. Daar werkte ik als Natuurgeneeskundig therapeut en Reiki master met een holistische aanpak door middel van inzichtelijke coaching en therapievormen zoals fytotherapie, Bach Bloesemtherapie, Aromatherapie, voedingskunde, temperamentenleer, diverse massagevormen (voetreflex, lichaamsmassage, stoelmassage), kleurentherapie, edelstenentherapie en creatieve therapie.

Later ben ik opgeleid tot mindfullnes-docent en tot Sivananda yoga-docent en behaalde ik het certificaat voor Qigong practitioner.

Inmiddels heb ik zo’n 15 jaar allerlei tantratrainingen bij nationale en internationale docenten bezocht.

In 2015 en 2017 ben ik gecertificeerd tot internationaal Tao-tantra Teacher en in 2018 tot Maha Yoni Healing Coach.

De principes van yoga en tantra vormen mijn huidige levenspad. ‘Be good, do good’.

Tantra is een uitgebreid pad met vele verschijningsvormen. Uiteindelijk gaat tantra voor mij vooral om ‘ZIJN met wat er IS’: zonder oordeel het leven beleven en het verwelkomen van alle emoties. Door deze eenheid te beleven, opent zich mijn hart steeds meer, voel ik een sterkere verbinding met de bron waar wij deel van uit maken, en zodoende ook een sterkere verbinding met al het leven om mij heen. Omdat ik denk dat dit de bron is van een hartstochtelijk, geopend en vervullend leven, is het mijn missie om ‘liefde en licht te brengen’.

Hier zie je meer van wat ik aan kan bieden vanuit mijn hart en opgedane kennis:

VolopVrouwZijn.

De Kunst Van Liefhebben.

Artikelen ter inspiratie.

Female-Intimacy.


Home
inloggen | kalender | foto's
WORKSHOPS
';
';
×